USA fra kyst til kyst - den ultimative tur

22 dages motorcykelrejse med dansk guide fra orlando til los angeles

Denne motorcykelrejse er den absolut ultimative motorcykeltur! Ruten snor sig på tværs af det sydlige USA – fra Floridas østkyst til Californien i vest. Rejsen byder på alt hvad hjertet begærer – fra storby til ørkenlandskaber, fra bikerbarer til nationalparker. Bind bandana’en og drej på gashåndtaget.

På denne 22 dage lange rejse, tager vi dig med på et motorcykel-eventyr, du aldrig glemmer. Fra bikerbarerne i Daytona Beach ved Orlando og jazz-musikkens vugge i New Orleans til cowboystemning i Texas og imponerende naturoplevelser i Grand Canyon. Vi har lagt ruten forbi nogle af USA’s mest ikoniske seværdigheder og milepæle for at fylde den ca. 6.000 kilometer lange motorcykelrejse med unikke oplevelser. 

Fra 41.990 kr.
pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.
   

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Orlando. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

Daytona Beach

Vi starter dagen tidligt med et kortere informationsmøde og herefter er turens første oplevelse en heldagstur til Daytona Beach. Det er her der hvert år i marts afholdes USA´s største bikefest, Daytona Bike Week. Vi skal selvfølgelig en tur på stranden, dyppe tæerne, eller måske helt under, det er ligesom her "coast-to-coast" tager sin begyndelse.

Vi besøger også verdens største Harley-Davidson forhandler, som ligger i et område med andre gode mc-udstyrsforretninger, her vil der være rig mulighed for at gøre en god handel. Senere på dagen tager vi en tur forbi Main Street, som er kendt for sine mange biker-barer.

Oplevelser i Orlando

I dag er der mulighed for at opleve Orlando på egen hånd, slappe af ved poolen eller tage til det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventure. De to parker er, udover at være nogle af Orlandos mest kendte, også på top-7 over verdens mest eftertragtede forlystelsesparker. Her venter en dag med masser af sjove oplevelser og adrenalinsus.

Vi finder på egen hånd et sted at spise. Det kan evt. være med en middag på verdens største Hard Rock Café eller på en af de mange sjove spisesteder, der ligger på The City Walk i Universal Studios.

Udlevering af motorcykler og Gainesville

Vi starter tidligt i dag, det store øjeblik er kommet, det er i dag vi kører ud til vores motorcykeludlejer, og får udleveret vores Harley-Davidson motorcykel, som bliver vores nærmeste ven de næste par uger.

Efter introduktionen til motorcyklerne, forventer vi at være klar til afgang omkring middagstid. Vi starter turen med at køre gennem det frodige Florida og ankommer til vores hotel i Gainesville sidst på dagen.

Wakulla Springs og Destin

Vi forlader Gainesville tidligt om morgenen og kører nordpå gennem Florida. Vi besøger det fantastiske Wakulla Springs, også kaldet "ungdommens kilde", som er en af verdens største og dybeste ferskvandskilder. Området er en enestående mulighed for at se, hvor uspoleret og naturligt, der kan være i Florida.

Herefter kører vi forbi Apalachicola National Forest og kører langs den Mexicanske Golf med kridhvide sandstrande. Dagens rute ender i Destin, hvor vi har et centralt beliggende hotel. Byen er kendt for sine smukke, hvide strande og et hav af lækre fiskerestauranter.

New Orleans

I dag kører vi gennem staterne Alabama og Mississippi, før vi ankommer til Louisiana, hvor vi skal bo i New Orleans – byen med farverige drinks, Mardi Grass, blues og den rigtige New Orleans jazz. Den er også kendt for sydstatsmystik, voodoo, plantager og hjuldampere. Her er der livemusik, barer og lækre restauranter, så livsglæden kun kan smitte.

Om aftenen besøger vi den berømte Bourbon Street, hvor der venter masser af barer og spillesteder på stribe.

Oplevelser i New Orleans

Vi har sat en hel dag af til at opleve charmerende New Orleans. Gå en tur rundt i det franske kvarter, hvor karakteristiske, gamle sydstatshuse i alverdens farver sætter en helt særlig stemning. Her finder I en skøn blanding af voodoo-butikker, hjemsøgte bygninger og gøglere tilsat blues og jazz fra de gamle musikklubber.

Vi kan også tage en tur mere i Bourbon Street og måske shoppe lidt, eller et smut i bohemekvarteret Marigny – det er mindre kendt end det franske kvarter, og derfor mindre turistet. Her finder I farverige huse og flere skønne toner af New Orleans jazz i gaderne.

Tag med på en sejltur med hjuldamper på Mississippi River. Vi hjælper med at bestille pladser til jer, som har lyst til en sejltur med en hjuldamper. Vi kan også tage en tur rundt i New Orleans med en af de gamle, charmerende sporvogne. Mulighederne er mange.

Airboat i sumpområderne og Avery Island

Vi kører tidligt ud af New Orleans, så vi kan komme ud af byen inden myldertrafikken og kører langs sumpene i området. Vi har mulighed for at tage på airboat tur, hvor vi suser gennem sumpene for at spotte dyr og planteliv – forhåbentlig ser vi nogle af de mange alligatorer der er i området.

Vi skal også besøge det smukke Avery Island, hvor verdens eneste Tabasco fabrik ligger, og som producerer saucen af samme navn. Stedet er et familieforetagende med en fantastisk historie.

Vi ender dagen i Sulphur, hvor vi overnatter.

Ankomst til Texas

Vi kører langs den Mexicanske Golf, og krydser i dag ind i olie- og landbrugsstaten, Texas.
 
Vi skal sejle over det lille stræde fra Port Bolivar til halvøen Galveston, og er vi heldige kan vi se delfiner under sejlturen.
Efter sejlturen kører vi videre mod vores hotel som ligger i Alvin. 

San Antonio

Turen går tværs over Texas, hvor vi overnatter i byen San Antonio. Byen er en multikulturel storby, hvor den mexicanske indflydelse er tydelig at se på det farverige Square Market og i udbuddet af mad.

Her er mulighed for at se The Alamo – en katolsk missionsstation, som i 1836 blev belejret af 5.000 mexicanere. Her udspillede sig et opgør i kampen om landet, og de ca. 180 texanere der forsvarede missionsstationen, blev dræbt af de overlegne mexicanske styrker. Den gamle bygning står endnu.

Om aftenen mødes vi til en dejlig middag på The River Walk, en promenade der snor sig langs San Antonio River.  

 

Judge Roy Bean’s saloon og Pecos River

Vi fortsætter gennem Texas, og besøger blandet andet Judge Roy Beans’ berømte og berygtede saloon på vejen. Den excentriske ejer var kendt for at holde retssager i sin saloon og hænge lovovertrædere om lørdagen. Derfor blev han efter sin død kendt som ”hanging judge” pga. de domme han skulle have uddelt.

Vi krydser også floden Pecos, hvor vi har fundet et helt unikt udsigtspunkt, som kan tage pusten fra de fleste.

Overnatning i Alpine.

Texas og El Paso

Vi har en spændende køredag foran os gennem Texas. Vi kører bl.a. langs grænsehegnet til Mexico, så der er stor sandsynlighed for at vi undervejs vil møde USA’s grænsekontrol. De gør et stort arbejde for at holde narkotika, der ofte bliver smuglet ind over grænsen fra Mexico, ude af landet. (Husk at have dit pas ved hånden og ikke i bagagen i dag).

Vi slutter dagen tilbage i grænsebyen El Paso, hvor vi også skal besøge en af USA´s største Harley-Davidson butikker. El Paso er kendt som ”passet” til Mexico, og er det tætteste man kan komme på grænselandet mod syd. Er der stemning for det, vil vi forsøge at lave fællesspisning på Texas Roadhouse, hvor vi har mulighed for at spise på en ægte Steak House med en fantastisk atmosfære.

Tombstone

I dag går turen gennem New Mexico ind i Arizona. Vi har en af de længere køredage i vente. Men endestationen er dog det hele værd, nemlig cowboybyen Tombstone - byen hvor Doc Holliday og Wyatt Earp havde deres berømte revolverduel mod Clanton-brødrene i 1894. Her er autentisk cowboystemning med overdækkede træfortove og Saloons som i gamle dage – det er næsten som at træde ind i en film.

Et besøg på Longhorn Saloon eller Big Nose Kate´s Saloon er helt sikkert en oplevelse, ligesom en tur på den lokale kirkegård er en oplevelse af de helt unikke.

Vi overnatter i Sierra Vista.

Gennem smukke landskaber i Arizona

Vi kører fra Sierra Vista, videre gennem Arizonas fantastiske landskaber. Her kan vi nyde den smukke og storslåede natur. Arizona er den perfekte stat for motorcykelfolket og det ene flotte sceneri afløser det andet - landskabet varierer fra gold ørken, til klipper og grønne bjerge.

Vi ender dagen i nærheden af Phoenix.

Tonto National Forest og Winslow

Turen fortsætter fra Phoenix, og vi kører nordpå gennem det fantastiske Arizona, hvor naturen taler sit eget sprog.

Vi kører igennem Tonto National Forest, hvor vi møder de velkendte, store kaktusser der står med ”armene” i vejret. Vi besøger også Amerikas ældste kirke, som har en interessant kaktushave. Udenfor kirken kan der købes lokale retter af de indfødte indianere, og hvis man ikke har varmen allerede, er der god chance for at få den med de forskellige krydrede retter- det er stærke sager.

Vi fortsætter mod Williams, som er en hyggelig by på Route 66. Byen emmer af 60’er stemning, og her findes masser af barer med livemusik, gode spisesteder og butikker hvor I kan købe Route 66 souvenirs. Vi skal bo 2 nætter i Williams.

Grand Canyon

Dagen i dag byder på en af turens absolutte højdepunkter, nemlig Grand Canyon. Dette naturskabte vidunder er 446 km lang, 25 km bred, op til 1,6 km dyb. Arizonas berømte kløft er skabt af Colorado-flodens strøm, der for millioner af år siden skar sig ned i undergrunden - og oprindeligt har floden ligget i samme niveau som kløftens plateauer.

Undervejs afløser det ene fantastiske fotomotiv det andet. Der vil være rigelig med tid i Grand Canyon National Park til at tage flotte billeder. Måske af dig, som holder helt ud til afgrunden med din Harley, med hele sceneriet i baggrunden.

I løbet af dagen er der mulighed for at besøge en IMAX-biograf, som viser en fantastisk film om Grand Canyon. Vi kan også anbefale en tur i helikopter over kløften, da det giver et imponerende billede af kløftens massive størrelse.

Vi vender Grand Canyon ryggen sidst på dagen og kører tilbage til vores hotel i Williams.

Route 66 og Las Vegas

I dag kører vi på den absolut bedste og mest spændende strækning af Route 66. Vi holder pauser ved de legendariske Route 66 steder på ”the mother road” og kører bl.a. til den gamle guldgraverby Oatman, som ligger og gemmer sig i et lille bjergpas. Her holder vi pause og spiser frokost. I byen går en stor bestand af vilde æsler frit omkring. Byen er helt speciel, og skal opleves.

Vi slutter dagen i Las Vegas.

Oplevelser i Las Vegas

Dagen er sat af til at opleve fantastiske, forrygende og skøre Las Vegas.

Der er mulighed for at tage ud til et af de store outletcentre i nærheden af Las Vegas, hvor der er hyggelige spisesteder og rig mulighed for shopping af luksusvarer til gode priser. Man kan også vælge at slappe af ved poolen på hotellet, eller tage en tur ned ad the Strip og gå på opdagelse i byen.

Las Vegas er kendt som byen der aldrig sover, og derfor er det oplagt at bruge aftenen på at tage ud og opleve den fascinerende by helt tæt på – her finder vi en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi og masser af kasinoer.

Los Angeles

Vi forlader spillebyen og sætter kursen mod Los Angeles, Californien. Vi gør et frokoststop, men ellers er kursen sat mod L.A. og motorcykeludlejeren. Vi skal aflevere vores trofaste følgesvend, og tro os, efter næsten 3 uger og ca. 6.000 kilometer, så kommer man til at holde af sin motorcykel. Efter aflevering vil der være arrangeret transfer til hotellet, hvor vi skal bo de næste par nætter.

Resten af aftenen er fri til egne oplevelser i Los Angeles.

Oplevelser i Los Angeles

Vi har arrangeret transport og kører til Venice Beach, hvor der altid er liv og glade dage langs stranden – måske I har lyst til en kold dukkert for at afslutte ”Kyst-til-kyst” med maner. Her er også mange lokale butikker, hvor I kan gøre forskellige indkøb. Vi går herfra til Santa Monica Pier, som er et spændende bekendtskab med mange sjove boder, ligesom det er stedet, hvor legendariske Route 66 officielt ender.

Frokosten kan fx indtages på Bubba Gump Shrimp Co., som har sit navn fra filmen Forrest Gump med Tom Hanks i hovedrollen.

Vi slutter dagen med en tur på Hollywood Boulevard, hvor vi går en tur på Walk of Fame og ser de flotte stjerner i fortovet.

Afrejse fra Los Angeles

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Danmark - Orlando
 • Fly Los Angeles - Danmark
 • Danske guider

 • Al transport ifølge program

 • 20 overnatninger på gode hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Følge/servicevogn til bagage og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Orlando
 • Udflugt i San Antonio
 • Udflugt i Las Vegas
 • Udflugt i Los Angeles
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.700 kr.
 • Benzin
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Forplejning udover den morgenmad som er inkl. på hoteller
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
22 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på
Harley-Davidson motorcykler

Om ruten

Turen er ca. 6.000 km lang, og giver et stort indblik i USA. Turen byder på både storby, hav, ørken, bjerge, prærie og endeløse veje.

 

 

 

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Universal Studios i Orlando, sejltur på Mississippi, tur med airboat eller et show i Las Vegas.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

- (Udsolgt)
41.990 kr.
-
Meget få pladser tilbage!
42.990 kr.
-
41.990 kr.

2022: Pris for passager er 28.990 kr.
2023: Pris for passager er 28.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt