Sturgis, Yellowstone & Rocky Mountains

15 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder til sturgis, Yellowstone & rocky mountains

Store naturoplevelser, historiske seværdigheder og USA´s mest prestigefulde MC-træf i tilgift, det er nøgleordene for denne ca. 3.000 kilometer lange rejse. Vi kører ad USA’s smukkeste – og ofte mindste – veje og sørger for, at din motorcykelrejse bliver fuld af unikke oplevelser.

I løbet af turens 15 dage tager vi dig gennem Wyoming og de nærliggende staters største ikoner. Fra naturskønne Yellowstone National Park og de imponerende Rocky Mountains til de historiske højdepunkter som Little Big Horn og Mount Rushmore.

Men det er ikke natur det hele, for vi besøger også The Sturgis Rally, en helt speciel oplevelse. Sturgis er ikke USA´s største motorcykeltræf, men det er USA's ældste og har da også fået tilnavnet ”The granddaddy of all Motorcycle rallies”. De første år fokuserede man meget på ræs og stunts, men i dag har Sturgis udviklet sig til meget mere og er nu et af de mest spændende mc-events i verden og en stor folkefest. Spænd hjelmen og gør klar dit livs rejse på to hjul.

Fra 37.990 kr.
pr. chauffør i delt dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Denver

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Denver. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

 

Byrundtur i Denver

Inden vi tager på opdagelse i den spændende by, starter vi med et lille informationsmøde, som skal ruste os til vores længe ventede Road trip.  Dagen står derefter på sightseeing i Colorados hovedstad, Denver. Vi skal opleve flere af de spændende seværdigheder, som byen har at byde på - fx Denver Mint, hvor en stor del af USA’s mønter bliver præget. Vi bruger det meste af dagen i det charmerende, historiske downtown, som ligger smukt ved foden af Rocky Mountains.

Om aftenen er der mulighed for at besøge et af de mange micro-bryggerier og barer som findes i byen - her er nok at vælge i mellem. I Denver ligger også verdens største bryggeri, Coors Beer, som brygger næsten 6 millioner liter øl i døgnet med vand fra Rocky Mountains - skål. Men husk i morgen skal du være klar på din Harley, vi starter tidligt. 

Rocky Mountain National Park

Så er der afgang - I dag henter vi vores motorcykler, og sætter kursen mod byen Boulder. Undervejs passerer vi The Flatirons, som er fem markante bjerge side om side – et imponerende syn.

Vejen gennem bjergene byder på et utal af skønne, bløde sving før vi ankommer til dagens højdepunkt, nemlig Rocky Mountain National Park. Undervejs nyder vi udsigten til de imponerende bjergtoppe, Two Sisters, og betragter The Beaver Meadow Row, som er USA’s højst beliggende asfalterede vej. Nogle strækninger ligger i over 4.000 meters højde.

Frokosten anbefaler vi, at vi nyder på Sloopy's Grill i Grand Lake med smuk udsigt til det betagende Mount Craig.

Vi overnatter ved Steamboat Springs, som ligger i 2.000 m højde.

Smukke omgivelser på vej til Rock Springs

Ready for take-off? Vores Harley-Davidson karavane forlader Steamboat Springs, kører ind i staten Utah og fortsætter mod Flaming Gorge, en af de mest populære destinationer i Utah, når det gælder sejlads, vandsport og fiskeri. Glæd jer til en smuk tur ad nogle af de allerbedste MC- byways med fantastiske landskaber. Ruten er ratet 5 af 5 mulige af US Motorcycle Roads.

Sidst på dagen forlader vi Utah og overnatter i Rock Springs, Wyoming.

Jackson Hole

I dag sætter vi atter kursen mod Rocky Mountains. Målet er Jackson Town, som er en ægte ”Wild West” by med masser af atmosfære og sjæl. Jackson Town ligger i dalen af Jackson Hole, og det er en gammel handelsstation, hvor der engang var en livlig handel med pels. Byen har bevaret en herlig westernstemning med plankefortov, saloons, gamle byhuse og historiske bygninger. Pas på – du kan risikere at havne midt i en skydeduel i hovedgaden eller må springe til side for en diligence – alt sammen arrangeret for gæsters skyld.

Mon ikke vi mødes på Million Dollar Cowboy Bar, et oplagt sted til en drink, da den har lagt interiør til mange westerns gennem tiden. I kan også besøge byens torv, der har fire porte lavet af elg gevirer.

Overnatning i Jackson.

Yellowstone National Park

Endnu en storslået dag venter os. Vi kører gennem Grand Teton National Park og videre til den imponerende Yellowstone National Park. Vi gør flere stop undervejs for at nyde de mange spektakulære steder vi kører forbi.

Yellowstone er USA’s første officielle nationalpark. Den dækker små 9.000 km2 og har over 400 vandfald. Parken er også kendt for sine mange varme kilder, kogende mudder og over 3.000 springende gejsere, hvoraf Old Faithful er den mest kendte. Old Faithful springer i gennemsnit hvert 91. minut. Et udbrud indeholder mellem 14.000 og 32.000 liter kogende vand, som skydes til en højde mellem 30 og 55 m. Alt i alt et surrealistisk sted med masser af termisk aktivitet i undergrunden, men også med et mangeartet dyreliv, bl.a. bisonokser, ulve, prærieulve, elge, bjørne, kronhjorte og forskellige antilopearter. Der venter os en spændende dag, hvor det ene storslåede natursceneri afløser det andet

Overnatning udenfor parken. 

Beartooth Highway og Cody

Endnu en dag venter med masser af sving og fantastiske udsyn fra vores motorcykler. Vi kører ad små veje og skal bl.a. udforske Beartooth Highway. Her oplever vi et festfyrværkeri af smukke udsigter, bjergtoppe, vandfald, skove og et spændende dyreliv.

Vi kan se frem til ca. 320 km med sublim Harley-Davidson kørsel, hvor vi flere gange krydser mellem staterne Wyoming og Montana. Dagen slutter i præriebyen, Cody, Buffalo Bills hjemby, hvor der er tid til et besøg på det historiske museum om Buffalo Bill.

Aftensmaden kan du evt. nyde på restauranten ”Irma”, som er opkaldt efter Bills datter.

Big Horn National Forest, bjergbestigning på MC

Vi kører gennem Big Horn National Forest og passerer bl.a. Big Horn Lake. Vi kan godt forberede os på en smuk tur med gode muligheder for at spotte de bjerggeder, som har givet navn til området. Er vi heldige, ser vi også vilde heste, elge eller en endda en bjørn. Ingen andre steder i Wyoming er der større forskelle i landskabet end her, hvor vi finder både græsarealer, klare søer, dybe dale og høje bjergklipper.

Vi forlader Big Horn via bjergpasset på toppen af Cloud Peak – her befinder vi os i 4.000 meters højde, så har du højdeskræk, så kig ikke ned.

Vi overnatter i Gillette, Wyoming.

Spearfish Canyon og Sturgis

Dagens mål er byen Sturgis, og MC-træffet Sturgis Motorcycle Rally. Vi har lagt en dejlig rute dertil, hvor vi bl.a. gør stop ved Aladdin General Store, som er kendt for at sælge alt og ingenting og alt derimellem. Måske her du skal købe et udstoppet elghoved.

Efter frokost går turen gennem den smukke Spearfish Canyon, hvor det rige planteliv, giver gode levevilkår for et rigt dyreliv bl.a. bjerggeder, hjorte og pindsvin. Vi holder pause i byen Hulett, hvor vi kan opleve en ægte saloon fra gammel tid.

Hvis tiden tillader det, kører vi gennem hovedgaden i Sturgis og møder et fantastisk syn og sandt MC-mekka. Vi er ankommet!!

Overnatning i Rapid City.  

Sturgis, Mt. Rushmore og Crazy Horse

I kan enten vælge at bruge dagen på egen hånd eller at tage med på nogle af de ikoniske ture, som træffet er kendt for.

Vi som har lyst, kører sammen turen til de smukke Black Hills. Vi passerer bl.a. Mt. Rushmore, hvor de fire præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er udhugget i bjergsiden. Det imponerende kunstværk er skabt af Gutzon Borglum. Vidste du, at han faktisk er af dansk oprindelse.

Turen fortsætter til Crazy Horse Memorial, som blev påbegyndt allerede i 1948, men som endnu ikke er afsluttet. Monumentet er ikke mindre end verdens største som er udhugget i et bjerg, og er skabt til ære for høvdingen Crazy Horse, der overvandt general Custer og hans hær ved det berømte slag ved Little Big Horn.

Resten af dagen er fri til egne oplevelser og der er mange at vælge imellem. Er I historieinteresseret, kan vi anbefale Custers Last Stand, hvor general Custer og hans mænd, som nævnt ovenfor, måtte lade livet til mere end 10.000 Sioux indianere.

Overnatning i Rapid City.  

Sturgis - bisonokser i tusindtal

Er du frisk, er der i dag mulighed for at tage med på tur til Custer State Park, hvor verdens største bestand af de store og majestætiske bisonokser holder til. Vi fortsætter turen ad en af de mest eftertragtede MC-veje i USA, nemlig Needles Highway, vi kører bl.a. gennem Iron Creek Tunnel og Needles Eye Tunnel som kun er godt 2 meter. På turen i dag er oplever vi virkelig vilde stenformationer og fantastiske landskaber.

Resten af dagen er på egen hånd. Vi foreslår en tur ad hovedgaden i Sturgis og et besøg i Full Throttle Saloon, som er en af de berygtede bikerbarer i området – er du klar til dans på baren? Der bliver noget at fortælle, når du kommer hjem.

Overnatning i Rapid City. 
 

Badlands National Park

I dag skal vi til Badlands National Park. Nationalparkens imponerende natur spænder fra et råt og goldt landskab med farverige klippeformationer til endeløse præriesletter. Badlands er egentlig en gammel havbund, hvilket forklarer de mange fossiler fra forhistoriske dyr, der uddøde for millioner af år siden. På prærien lever de store bisoner, prærieulve, antiloper, bighorn får, ræve og meget mere.

Området har dannet rammerne om adskillige Hollywood film, fx var det her Kevin Costner dansede med ulve, måske en ide at se filmen inden turen?

Vi fortsætter ad små veje og overnatter i Chadron.

Denver

Vi sætter atter kursen mod Denver, og der er ingen vej udenom, efter frokost ruller vi det sidste stykke til udlejeren, hvor vi afleverer vores Harley'er.

Afrejse fra Denver

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord. Tak for denne gang og vi håber at ses igen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Danmark - Denver
 • Fly Denver - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 13 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Denver
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.500 kr.
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
15 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley-Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 3.000 km lang, og vi kører ad staternes smukkeste - og ofte mindste - veje, hvor vi møder en stor variation af natur og dyreliv. 

 

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. spændende motorcykel-udflugter i Sturgis.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
Få pladser tilbage!
37.990 kr.
-
37.990 kr.

2022: Pris for passager er 26.990 kr.
2023: Pris for passager er 26.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt