Route 66 - Arizona

17 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder på route 66

Du får det bedste af det bedste af Route 66 eller ”The Mother Road” som den ikoniske Highway også kaldes. På tværs af fire stater tager vi dig med gennem rustrøde prærier, forbi velbevarede Western-byer og pastelfarvede ørkenlandskaber. Tag læderjakken på og sadl op til en rejse til Det Vilde Vesten.

På denne 17 dages rejse kan du se frem til naturoplevelser i verdensklasse. Foruden de ikoniske nationalparker som Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion National Park kører vi forbi the Petrified Forest og the Painted Desert. Vi har skræddersyet den ca. 4.000 kilometer lange motorcykelrejse ad bl.a. Route 66 med unikke oplevelser på land og i byer, for at sikre, at du oplever alt dét bedste fra natur og storby. 

Fra 37.990 kr.
pr. chauffør i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst Los Angeles

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Los Angeles. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

Byrundtur i Los Angeles

Inden vi tager på opdagelse i den spændende by, starter vi med et lille informationsmøde, som skal ruste os til vores længe ventede Road trip.

Vi har hyret transport for dagen, og skal ud at opleve hvad Los Angeles har at byde på. Vi kører gennem Hollywood, stjernernes hjemsted i Los Angeles. Forbi Dolby Theater - det er her Oscar-statuetterne hvert år bliver uddelt.

Vi går en tur på ”Walk of Fame” med de flotte stjerner i fortovet langs Hollywood Boulevard. Måske er du heldig og får du mulighed for at blive fotograferet sammen med Marilyn Monroe, Elvis Presley og andre ”berømtheder”. Vi kører gennem Rodeo Drive, som er en af verdens dyreste indkøbsgader. Det var her Richard Gere shoppede med Julia Roberts i filmen Pretty Woman. Vi kommer til Santa Monica Pier, som er et spændende bekendtskab med mange sjove boder, ligesom det er stedet, hvor legendariske Route 66 officielt ender. Vi kan evt. nyde frokosten på fiskerestauranten Bubba Gump, som har sit navn fra filmen Forrest Gump med Tom Hanks i hovedrollen.

Vi slutter vi dagen med en gåtur langs Venice Beach, hvor der altid er liv og glade dage langs stranden Her er også masser af boder og spændende butikker hvor man kan få handlet lidt af hvert. Har du lyst, kan du nå en kold dukkert (Husk badetøj).

Oplevelser i Los Angeles

Dagen i dag kan bruges til egne oplevelser i L.A. Vi foreslår en tur til den verdenskendte forlystelsespark, Universal Studios. Underholdning og forlystelser er nøgleordene i den mest kendte film-temapark i Los Angeles.

Er du fan af The Simpsons? Så tag på besøg i Springfield. Snup en burger hos Krusty Burger eller besøg Moe´s værtshus. Der er fart over feltet og drøn på, hvis I besøger Fast & Furious–Supercharged, Der er selvfølgelig mange flere action-mættede ture, shows og attraktioner, der nok skal få adrenalinen frem.  

I kan også vælge at tage en tur tilbage til Santa Monica syd for byen og nyde et par timer med shopping og måske en god frokost i de hyggelige gader ved Stillehavets kyst.

Store Harley dag og Joshua Tree National Park

Vi starter dagen tidligt, det er nemlig blevet tid til, at vi skal hente vores Harley-Davidson motorcykler og ud køre ud på de åbne veje.

Dagens etape går fra Los Angeles gennem Joshua Tree National Park, hvor to forskellige ørken-økosystemer (Mojave og Colorado) mødes, og skaber en fascinerende variation af plante- og dyreliv.
Vi nyder mangfoldigheden og landskabet med dets unikke klippeformationer. Området ændrer sig fra ørken til skov, og byder på en flot og anderledes oplevelse.

Vi overnatter udenfor parken.

Prescott og Whiskey Row

Vi fortsætter ad små snoede bagveje med masser af sving til whiskybyen, Prescott. Abraham Lincoln udråbte byen til hovedstad i 1864, da der blev fundet guld i området.
Prescott er en af USA’s ældste cowboybyer, her skal vi opleve ikoniske Whiskey Row, som i sine velmagtsdage havde over 40 saloons, der alle levede godt af de mange som kom til byen for at grave guld og hvad der ellers fulgte med i kølvandet på guldgraverne.

Vi skal selvfølgelig en tur på Whiskey Row hvor I kan besøge Arizonas ældste saloon, The Palace. Dens flot udskårne Brunswick Bar fra 1880 overlevede den store brand, Whiskey Row fire, den 14. juli 1900, hvor hele blokken som danner Whiskey Row, brændte ned.

Vi overnatter i Prescott.

Sedona og Holbrook

Der venter os en fantastisk dag i flotte Arizona. Vi kører gennem det smukke bjergpas for at komme til Sedona, der er kendt som byen ved de røde bjerge. Vi nyder både byen og en frokost, før vi igen kører gennem sving efter sving. Mætte af indtryk, ankommer vi til Holbrook i Navajo County. Byen blev grundlagt i 1881, da jernbanen mellem Atlanterhavet og Stillehavet blev anlagt, og den har fået sit navn efter jernbanens første chefingeniør.

Byen ligger på den berømte Route 66, og her har vi en enkelt nat.

Petrified Forest

Dagens første stop er den spændende nationalpark, Petrified Forest, som er mest kendt for sine mange forstenede træer, der er omkring 225 millioner år gamle. Det er et utroligt syn, og man tror næppe sine egne øjne, når man ser de store træstammer spille i alle regnbuens farver. En del af Petrified Forest byder også på noget af USA´s mest velbevarede Painted Desert, som er et utroligt smukt ørkenområde med fantastisk farvede klipper og også et rigt dyreliv.

Vi fortsætter ad små veje mod nord og passerer flere indianerreservater. Er vi heldige, kommer vi tæt på vilde Mustang-heste, der er lige så flotte som bilen af samme navn. Vi befinder os i Navajo land, og overnatter i et reservat ved byen Kayenta.

Monument Valley

Vi hopper på motorcyklerne fra morgenstunden, dagen i dag byder på et godt indblik i hvordan nutidens indianere lever. For rigtig mange er tilværelsen i dag, bestemt ikke let.

Også i dag er der stor chance for at se vilde heste og æsler på vores vej til Monument Valley. Når vi ankommer, vil vi se at Monument Valley ikke er en helt traditionel dal – det er nemlig et unikt landskab formet af erosion gennem millioner af år. Sceneriet er meget specielt med rødlige, fritstående klipper, spredt ud over landskabet. Området har gennem årene dannet baggrund for utallige westerns, John Wayne var på hjemmebane her i utallige westernfilm, hvor han ofte red imellem de røde klipper i det golde landskab

Vi slutter dagen i staten Utah, hvor vi overnatter i Moab.

Arches National Park - natur i verdensklasse

Klar i sadlen på din Harley? Vær beredt til at opleve én af turens absolut smukkeste strækninger på din motorcykel.
Vi kører over bjergrygge og gennem åbne dale - udsigten er fantastisk, og vi kan se langt frem i horisonten, op til 80 km og møder vi køer på de små veje, er det de firbenede.

Vores rute går gennem Arches National Park, og når vi kører langs vejen, vælter store, røde sandstensklipper nærmest ind over os. Vi kører igennem et fascinerende landskab med unikke klippeformationer i orangerøde og gule farver. Parken er en af Utahs mest populære oplevelser, og navnet, Arches, kommer af de 2.000 naturskabte sandstensklippebuer, der er et helt unikt fænomen skabt af områdets barske miljø med høje temperaturer og knappe nedbør.

Efter en dag fyldt med oplevelser, overnatter vi i Torrey.

Bryce Canyon National Park

Allerede når vi nærmer os nationalparken, kan vi ane de karakteristiske røde klippeformationer ude i horisonten bag de grønne træer og fornemme, hvilket fascinerende landskab der venter os.

Vejen gennem parken er cirka 30 kilometer lang, og fører os forbi en række spektakulære klipper og udsigtspunkter med malende navne som Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point og Bryce Point.

Glæd dig til at opleve et helt unikt landskab. Vi har god tid til at opleve parken, inden vi kører til vores hotel, der ligger lidt udenfor Bryce Canyon.

Zion National Park, ikke alt kan nås på en Harley

I dag skal vi til Zion National Park, der ikke er lige så kendt som de mere besøgte parker i USA, men ikke desto mindre er den uden tvivl et besøg værd med de farverige, imponerende klippesider. I modsætning til de fleste andre naturkløfter, så opleves Zion fra bunden, du kan se frem til en park fuld af kløfter, tunneller og udfordrende vandrestier.

En tur med shuttle-bus fører os ind i det inderste af parken, som er udgangspunkt for spændende vandreture. Fx ind til hvor kløften snævrer ind og bliver smallere og smallere, og til sidst kan du ikke komme længere, med mindre du vil vandrer videre i floden. Er du heldig, møder du en hejre på fisketur eller måske et egern på nøddejagt.

Vi slutter dagen i byen Hurricane i Utah.

Lake Powell og tid til en halv fridag

I dag tager vi en lille køretur til byen Page, hvor vi kan nyde de mange flotte landskaber undervejs fra motorcyklen.

Lige uden for Page gør vi et stop, hvor Lake Powell stemmes op af Glen Canyon dæmningen, en af de største i USA. I Carl Hayden Visitor Center kan vi føle os utrolig små, mens vi står på den gigantiske dæmning over søen.

Herefter er der en halv fridag. I kan slappe af eller køre en tur i omegnen og nyde de mange flotte omgivelser som fx Antelope Canyon og Horseshoe Bend. Måske en sejltur på søen, Lake Powell, kunne friste?

Vi overnatter i Page.

På kanten af Grand Canyon med din Harley

Dagen i dag er uden tvivl én af turens absolutte højdepunkter. Vi skal besøge Grand Canyon, som er langt større, end du kan forestille dig. Dette naturskabte vidunder er 446 km lang, 25 km bred op til 1,6 km dyb. Arizonas berømte kløft er skabt af Colorado-flodens strøm, der for millioner af år siden skar sig ned i undergrunden - og oprindeligt har floden ligget i samme niveau som kløftens plateauer.

Undervejs afløser det ene fantastiske fotomotiv det andet. Du kan også få taget et billede af dig og din Harley helt ude på kanten af afgrunden. Det vil helt sikkert imponere, derhjemme.

I løbet af dagen er der mulighed for at besøge en IMAX-biograf, som viser en fantastisk film om Grand Canyon. Vi kan også anbefale en tur i helikopter over kløften, det giver et imponerende billede af størrelsen på Grand Canyon.

Vi vender Grand Canyon ryggen sidst på dagen og kører til vores hotel i Williams, som er en hyggelig by på Route 66. Hvis vi er heldige, og der er stemning for det, lykkes det os måske at få ét af de lokale spisesteder til at tænde bål og lave autentisk cowboymad med coleslaw, som vi så kan nyde til tonerne af levende musik. Senere er der mulighed for en drink på den lokale Canyon Club.

Route 66

I dag kører vi på den mest spændende strækning af Route 66 og vi holder pauser ved de mest legendariske Route 66 steder på ”The Mother Road”. Vi kører bl.a. til den gamle guldgraverby, Oatman, som efter 223 sving på din motorcykel, ligger og gemmer sig i et lille bjergpas. I byen går en stor bestand af vilde æsler frit omkring.

Vi gør også holdt i byen Seligman og ved den legendariske Hackberry General Store, som er en tidligere tankstation og diner. I dag er den et enestående, historisk vidne om en svunden tid.

Vi nyder vores frokost i byen, inden vi kører ned i dalen til Colorado floden og sætter kursen mod Las Vegas, hvor vi overnatter.

Oplevelser i Las Vegas

Dagen er sat af til at opleve fantastiske, forrygende og skøre Las Vegas.

Der er mulighed for at tage ud til et af de store outlets i Las Vegas, hvor der er rig mulighed for shoppe luksusvarer til gode priser, og skulle sulten melde sig er her også mange spisesteder. Man kan også vælge at slappe af ved poolen på hotellet, eller gå på opdagelse i byen.

Las Vegas er kendt som byen der aldrig sover, og derfor er det oplagt at bruge aftenen på at tage ud og opleve den fascinerende by helt tæt på. The Strip er et must – overalt finder vi en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi og masser af kasinoer.

Afrejse fra Las Vegas

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Danmark - Los Angeles
 • Fly Las Vegas - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 15 overnatninger på gode hoteller med pool
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil
 • Leje af motorcykel
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Los Angeles
 • Udflugt i Las Vegas
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 6.700 kr.
 • Benzin
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Drikkepenge til guider og chauffører 
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
17 dage

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley-Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 4.000 km lang, og vi kører fortrinsvis ad de små "bagveje". Klimaet er behageligt og motorcykel-venligt. 

 

 

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Universal Studios i Los Angeles og et show i Las Vegas.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
Få pladser tilbage!
37.990 kr.
-
37.990 kr.

2022: Pris for passager er 23.990 kr.
2023: Pris for passager er 23.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt