Florida rundt med Daytona Bike Week

13 dages motorcykelrejse med dansk guide I Florida

Florida eller ”Solskinsstaten” er med sit upåklagelige vejr og indbydende kyster en af USA’s mest eftertragtede stater. På denne tur oplever du det allerbedste, Florida har at byde på – fra fantastiske kyststrækninger til nogle af verdens største forlystelsesparker. Tag bikerbrillen på og gør klar til en solbeskinnet motorcykelrejse.

I løbet af den 13 dage lange rundrejse på motorcykel serverer vi nogle af Floridas største oplevelser for dig: der er mulighed for Vandscooter-safari ved Key West og airboat-tur på Everglades’ sumpe og selvfølgelig skal vi køre på den ikoniske Overseas Highway til Key West. Vi har skræddersyet den 1.800 kilometer lange motorcykelrejse, så vi også skal opleve to dage med USA’s største bikefest, Daytona Bike Week.

Fra 26.990 kr.
pr. fører i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

Har du spørgsmål til turen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt

Se vores inspirerende MC-brochure her

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando (Florida)

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Orlando. Vi ankommer sidst på dagen og bliver kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning.

Daytona Bike Week

Efter morgenmaden og et kort informationsmøde, hvor vi gennemgår de kommende dage og praktiske informationer, holder vores bus klar til afgang.

Så starter eventyret, og vi kører vi til Daytona Beach, verdens største bike-fest. Det er en 10 dages festival i marts måned med motorcykelløb og koncerter, der tiltrækker ½ million biker og andre med interesse for motorcykler hvert eneste år. Vi bruger resten af dagen og aftenen på at opleve og udforske de mange spændende begivenheder på bike-festivalen. Et besøg ved Daytona Bike Week er en ”once in a lifetime” oplevelse, som du kan leve højt på længe.

Oplevelser i Orlando

I dag er der mulighed for at slappe af ved poolen, opleve Orlando på egen hånd, eller tage med til det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventure - valget er dit. De to forlystelsesparker er, udover at være nogle af Orlandos mest kendte, også på top-7 over verdens mest eftertragtede forlystelsesparker. Her venter en rigtig sjov dag med masser af oplevelser og adrenalin.

Dagen kan evt. afsluttes med middag på verdens største Hard Rock Café eller på en af de mange sjove spisesteder der ligger på The City Walk i Universal Studios.

Harley-dag og Daytona Bike Week (93 km)

I dag starter vi dagen med at afhente vores motorcykler, og kører derefter endnu engang til Daytona Beach og Bike Week. Vi skal et smut forbi den berømte mole på Daytona Beach og besøge nogle af de mange sjove bikershops og barer på Main Street.

Udover at tilbringe nogle timer ved selve træffet, skal vi også til et sandt biker-indkøbs-mekka, når vi besøger Floridas største Harley-Davidson butik. Vi kører selvfølgelig også turen ”The Loop”, en helt fantastisk tur som byder på en 35 km´s rute med frihed, solskin, smukke landskaber og forførende kurver.

Vi overnatter i Edgewater lige syd for Daytona, ud til Atlanterhavet.

Cocoa Beach og Kennedy Space Center (235 km)

I dag kører vi til Kennedy Space Center. Her har vi mulighed for at komme på en spændende sightseeing og bl.a. se nogle af de pensionerede rumfærger. Kennedy Space Center er stedet, hvorfra den amerikanske rumfartsadministration NASA opsender hovedparten af de raketter og rumfærger, USA sender ud i rummet. Centret ligger på en smal landtange midt i et stort fugle- og vildtreservat, hvor Atlanterhavet er nærmeste nabo.

Vi kører herefter sydpå langs Atlanterhavskysten, og overnatter i Stuart, nord for Palm Beach

Miami Beach (183 km)

Turen fortsætter ned langs kysten med kurs mod Miami. Vi tager de små veje helt ude ved vandet, med masser af flotte udsigter, hvor vi passerer West Palm Beach og Fort Lauderdale på vejen til Miami Beach.

Miami Beach byder på brede strande med høje palmer, pastelfarvede bygninger tilsat neonskilte samt et natteliv med dunkende rytmer og sjove drinks.

Vi overnatter i nærheden af Coral Gables, ca. en halv times kørsel lidt syd for den ikoniske Ocean Drive, gaden på Miami Beach med de mange Art Deco bygninger.

Key West - 42 broer venter os (244 km)

Vi har en fantastisk dagskørsel foran os på vej til USA’s sydligste punkt, Key West. Turen går via The Keys, en af USA's imponerende vejstrækninger. De forskellige, flotte øer (The Keys) er forbundet med lange broer, 42 i alt, fordelt over 200 km vej. Det giver en fantastisk tur med storslået udsigt. Strækningen hedder Overseas Highway, og vi har god tid til at nyde turen med de mange broer. Her kan du helt sikkert opleve pelikaner og bare nyde turen. Kun dig og din Harley kører derudaf de næste timer.

Overseas Highway blev oprindeligt bygget som jernbane fra Miami til Key West af oliemillionæren Henry Flagler. En orkan satte en stopper for jernbane-eventyret, og man valgte i stedet at bygge en vejstrækning på toppen af de resterende jernbanebroer, som stod færdig i 1938.

Vi overnatter i Key West de næste par dage.

Caribisk stemning i Key West

Mulighederne for oplevelser er mange. Hvis der er stemning for det, kan vi arrangere en vandscooter-safari rundt om Key West, gennem Den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. Det er en tur vi anbefaler, da det er en dejlig oplevelse i det krystalklare vand og med gode bademuligheder.

Resten af dagen er fri til egne oplevelser – besøg fx Hemingways hjem, nyd nogle af de gode strande eller gå en tur på Duval Street, den fine hovedgade med masser af butikker og bare og opleve den caribiske stemning som Key West er så kendt for.

Overseas Highway (238 km)

Vi forlader Key West og kører atter turen hen over de smukke Keys - denne gang gør vi et stop undervejs, hvor det vil være muligt at se delfiner.

Vi overnatter lige ved ”indgangen” til Everglades, som vi skal udforske i morgen.

Everglades National Park (145 km)

I dag går turen ind i Everglades National Park. Godt nok er landskabet i Everglades ikke så spektakulært som i de store nationalparker i det vestlige USA, men til gengæld er dyrelivet unikt med de utallige alligatorer som de mest berømte indbyggere. Faktisk kan vi her både se alligatorer og krokodiller. Andre dyr i Everglades er oddere, søkøer, skildpadder og den sjældne Florida-panter.

Vi har mulighed for at komme på en airboat tur, hvor vi suser gennem sumpene for at spotte dyr og planteliv.
Derefter kører vi ud til Den Mexicanske Golf, hvor vi overnatter i Naples

Naples - Cape Coral - Orlando (316 km)

Vi sætter kursen mod Cape Coral – byen der ligger tæt på Fort Myers, blev grundlagt i 1957 og har 640 km kanaler. Det er den by i verden med det længste kanalsystem. Her ligger de fleste huse ned til vandet, og byen er et eftertragtet sted med sine 355 solskinsdage om året.

Efter frokosten sætter vi igen kursen mod Orlando, hvor vi skal aflevere vores Harley'er.

Afgang fra Orlando

Vi pakker bagagen og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Danmark - Orlando med flyskift
 • Fly Orlando - Danmark med flyskift
 • Danske guider

 • Al transport ifølge program

 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/servicevogn til bagagen og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley Davidson Heritage Softail))
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Leje af styrthjelm
 • 2 dage med Daytona Bike Week
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.000 kr.
 • Benzin & evt. vejafgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 1.800 km lang, og Florida byder på et dejligt, varmt klima, hvor solens stråler gør denne rute endnu smukkere. 

 

 

 

tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley Davidson Street Touring class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører
   
 • Harley Davidson - Touring Class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører

   

Se alle MC-modeller

 

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til:

 • Universal Studios i Orlando
 • Kennedy Space Center
 • Airboat i Everglades

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
26.990 kr.

2023: Pris for passager er 21.990 kr.
2024: Pris for passager er 21.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt