Kenny - MC rejseleder

kenny - mc rejseleder

Eventyrer med Amerika i blodet.

Jeg var 22 år, da jeg i 1993 tog imod invitationen til at tage til Mexico med en ven. Dette var min første tur udenfor Europa. Jeg havde ingen ide om hvad denne rejse skulle komme til at betyde for min fremtid, og da slet ikke at jeg aldrig skulle blive den samme igen.

Til at starte med handlede det mest om den Latinamerikanske del af kontinentet, som jeg meget hurtigt blev opslugt af. Naturen, de fantastiske kulturer med hundredevis af forskellige folkegrupper/sprog samt en historierigdom uden lige. Jeg var solgt. 

I 2005 blev det klart for mig, at jeg måtte ud for alvor og prøve kræfter med verden, og således gik jeg i gang med at planlægge mit nye liv i Mexico og jeg kom samtidig i gang med at guide i Latinamerika for forskellige danske rejseselskaber, hvilket gjorde drømmen endnu mere mulig.

Jeg har nu boet i Mexico i 10 år og det har været et non-stop eventyr med sommer hele året. Beliggenheden mellem USA og Sydamerika er perfekt til mine roadtrips og mc-rejser for FDM travel. Jeg bor i den sydlige del af Baja California ved Stillehavet, hvor hvalerne danser og som Jacques Cousteau døbte "verdens akvarium". Når jeg ikke er ude og guide, er jeg fotograf med fokus på tophoteller, strandbryllupper og masser af rejse/natur billeder selvfølgelig.

USA har de sidste 5 år fyldt mere og mere af mit liv. Boede en periode i Tijuana og har efterhånden kørt over 20,000 km. i staterne på Harleyen og i firhjulstrækkeren, og har besøgt og fotograferet næsten samtlige af de fantastiske nationalparker. Der er INTET som slår kombinationen af en varm rødtonet ørkenvej med vinden i ansigtet blandet med lyden af en stor Harley V-twin.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Yellowstone, Joshua Tree, Bryce Canyon og Yosemite... Bare overdrevent smuk natur.

  • Highway 1 med de ekstraordinære natur scenarier som Big Sur og et væld af koloniale byperler som Santa Barbara.

  • Min første køretur på min Wideglide fra San Diego til Las Vegas.

  • Zion parken. Fænomenale farver og the Narrows floden som sniger sig dybt ind i den fantastisk smukke canyon

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt

"Der er INTET som slår kombinationen af en varm rødtonet ørkenvej med vinden i ansigtet blandet med lyden af en stor Harley V-twin"

- Kenny, MC rejseleder


 

Vores MC-rejser i USA

Kontakt os