Danny B. - MC-guide

Danny B - mc-guide

Fra Århus, men har siden juli 2016 boet i Puerto Rico på Gran Canaria. Elsker kolde øl, og stort set alt hvad der kommer i form af burgermad og det der hører til.

Jeg er en humørbombe og oftest til den glade og positive side. Jeg elsker musik og film, og mange af de ting jeg ser på vores ture, giver mig bare lyst til at opleve endnu mere.

Min funktion er FØLGEVOGN og fotos. Jeg har bagagen i bilen, samt kolde øl (og vand) og sørger for at bagagen kommer sikkert frem til næste hotel. Er med alle steder på turen, da jeg tager en masse billeder af vores oplevelser sammen. Jeg tager ca. 1.600 billeder på en dag, og hver aften sorterer jeg i dem, så vi til slut står med de allerbedste skud.

Jeg har en masse smarte og sjove bemærkninger i bagagen, er glad, positiv, tager alle udfordringer op med oprejst pande og bliver sjældent slået ud af noget som helst. Når jeg sidder i min følgevogn, hører jeg højt musik og forsøger at følge med flokken. En god tommelfingerregel er ”Hvis du kan se mig i dit bakspejl på cyklen, så kører du for langsomt!”

Nogle af mine største oplevelser:

  • Las Vegas: Hoteller, FLOTTE hoteller, Springvandet ved Bellagio, Cesars Palace, kasinoerne, Freemont Street og selvfølgelig The Strip. 

  • Grand Canyon: At tro man har en ide om hvad stort er, til man står og kigger ned i det største hul i jorden der findes. At se hvor langt det strækker sig og Colorado River der ikke ser større ud end et stykke sytråd på jorden. Og så også flyve helikopter hen over.

  • Los Angeles: Berverly Hills, Hollywood, Rodeo Drive, og East L.A. Cruise langs Malibu Beach. Fra de smukkeste og dyreste områder til de mest pressede kvarterer. Kontrasterne i L.A. er virkelig en ting der gør et indtryk. 

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.
 

Kontakt

"San Fransisco - Køre over Golden Gate bridge, Se gaderne i San Fransisco, Se ”The Rock” og China Town står i mit hoved som noget af det største og mest fascinerende nogen sinde!"

- Danny B., MC-guide i USA


 

Vores MC-rejser i USA

Kontakt os