Anders - MC-guide

Anders - mc-guide

Som knægt på landet lærte vi at skrue i mekanik, og der var ikke den knallert vi ikke kunne skille ad i atomer, og oftest kom der et godt resultat ud af arbejdet.

På min 21 års fødselsdag fik jeg mit store kørekort, og siden har jeg aldrig rigtigt sluppet rejsebranchen. Dels som chauffør og rejseleder rundt i Europa men også med ansættelse i flere forskellige rejseselskaber. Det er blandt andet blevet til 18 år med skirejser, hvoraf de sidste 2 år var med bopæl i Frankrig.

Nu bosiddende i Klitmøller, hvor jeg nyder havet og bølgerne med surf. Jeg har udlejning af mountainbikes til grupper og turister samt en lille café, der har sommeråbent.

Som 17 årig var jeg et år i skole Upstate New York. Jeg faldt i den grad for amerikanernes gæstfrihed og mulighederne for at dyrke en masse sport via skolen. Det er siden blevet til en del ture til USA, og hver gang er jeg taget hjem med unikke oplevelser af landet.

USA set fra en Harley i et hyggeligt rejseselskab - det kan kun frembringe det helt store smil.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Tombstone, AZ: Byen, med en af Vestens mest legendariske revolverdueller rummer for mig, hele essensen af “The Wild West”.

  • Ft.Lauderdale, FL: Det er et dejligt Marine Life og stedet er med dets klima et dejligt sted i Amerikas sydøstlige hjørne.

  • Niagara Falls, NY: Jeg gik i skole i Brockport, og når der skulle ske noget i weekenderne, fyldte vi bilerne og kørte de 3,5 time til vandfaldene.

  • Minneapolis, MO: Midt i USA ligger et af USA´s  største shoppingmalls “Mall of America”. Det er  “the American dream” på godt og ondt.

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.
 

Kontakt

"USA set fra en Harley i et hyggeligt rejseselskab - det kan kun frembringe det helt store smil"

- Anders, MC-guide i USA


Vores MC-rejser i USA

Kontakt os