Carsten - MC-guide

Carsten - mc-guide

Jeg har kørt MC det meste af mit liv og har i de fleste lande i Europa fra Nord Kap til Athen, fra Normandiet til Ukraine og Saint Petersborg. Jeg har desuden kørt gennem 23 stater i USA, bl.a. fra New York til Key West og fra San Francisco til Chicago. Ofte er mine ture gået til helt fantastiske naturområder men lige så tit til historiske steder. Jeg har været tour guide på diverse ture i flere år.

Jeg har altid rejst meget både på arbejde og privat, og de senere år har MC ture fyldt mere og mere. Jeg elsker den frihed det giver bare at køre ud i det blå, altid med flere spændende steder som mål, og hvordan man kommer derhen, er mindst lige så stor en del af oplevelsen.

USA er klart på min favoritliste af lande der skal opleves. USA byder simpelthen på så mange fantastiske steder, der bare skal ses. USA på Harley er aldrig et valg om hvad man skal se, men hvad man skal vælge fra. Man kan simpelthen ikke nå at se det hele, trods det at USA har det hele.

På MC tur i USA får man virkelig landet ind under huden, Man møder ofte amerikanere der meget gerne vil snakke og vide mere om hvor man kommer fra, og hvor man skal hen. Naturen er simpelthen fantastisk, kæben har den med at falde ned i forbløffelse over alle de scenerier man kommer forbi på sin vej rundt i USA.
 

Nogle af mine største oplevelser:

  • Yellowstone National Park: Helt fantastiske natur oplevelser overalt i parken, vilde bisoner.

  • Devils tower: Helt fantastisk sted langt, langt ude i ingen ting, med en helt fantastisk historie om hvordan indianerne mener Devils tower er opstået.

  • Black Hills: Et helt fantastisk område med flere must see seværdigheder

  • Grand Canyon National Park: Uanset hvor mange billeder og videos man tager her, kan størrelsen og det helt fantastiske syn af Grand canyon aldrig forklares, det skal opleves.

Er du klar til et road trip?

Så ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.
 

Kontakt

USA er klart på min favoritliste af lande der skal opleves, USA byder simpelthen på så mange fantastiske steder der bare skal ses. USA er aldrig et valg om hvad man skal se, men hvad man skal vælge fra, man kan simpelthen ikke nå at se det hele, trods det at USA har det hele.

- Carsten, MC-guide i USA


Vores MC-rejser i USA

Kontakt os